Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
la_cc
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Csináltam vele gyorsan egy Quick Scan-t. 0-t jelez ki.

Viszont éjjelre benyomtam töredezettség-mentesítést, nem ment végig megállt reggelre egy bizonyos %-nál, újra indítottam, mikor este haza értem, akkor meg újraindult a gép. Gondolom lefagyhatott...

-
la_cc
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi a segítséget!
Akkor a Fusi Amilo Pi3540-es notimba ez gond nélkül belemegy?

Egyre biztosabb a hdd probléma amúgy. A töredezettség-mentesítés se megy végig...

-
la_cc
addikt
Sziasztok!
A következő a problémám a Fusi Amilo PI3540-es notimmal: pár napja mikor hosszabb időre magára hagyom (sajnos nem tudom szakszóval kifejezni), "be alszik" a gép és elkezd belassulni, úgy hogy a zenelejátszás is elkezd akadni, a torrent meg I/O hibát jelez ki, illetve, ha megint használni akarom kell vagy 3-5 perc neki, mire használhatom, olyan lassan szedi össze magát.
(HD Sentinel jelzett 24 gyenge szektort, de nincs szükség beavatkozásra)
Odáig eljutottam, hogy valószínűleg a vinyó kezd beszarni. Elkezdtem kinézni bele egy új vinyót, csak nem vagyok tisztában pár dologgal. Pl azt tudom, hogy az alap vinyó, ami benne van az SATA-s, tehát tök mindegy, hogy milyen hdd-t veszek csak SATA-s legyen az is? Pl ez, akkor nem is jó, mert SATA 2-es ugye? Ez egy másik, amit kinéztem, ez már menne elvileg a notimba nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx