Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Inkább tedd be a pénzed a bankba és fél év múlva ha eladod a jelenlegi notid, azzal együtt simán lesz egy T5500-as géped

Egyébként meg nem érezhető teljesítménybeli különbség, hacsak nem stopperel a kezedben nyitod meg a programokat és minden tizedmásodperc számít
Egy jó 7200-es vinyó vagy SSD sokkal többet gyorsít ezen a szinten. -
ABE
őstag
A proci hőmérsékletének függvényében állítja a ventilátor sebességét a gép, ezeket az adatokat tényleg egy érzékelőtől kapja. A hűtés szabályozására szolgáló paraméterek (mikor, meddig, milyen sebességgel pörögjön a ventilátor) a BIOS-ban vannak eltárolva, belenyúlni a beállításokba pl. a Notebook Hardware Control nevű programmal lehet, de nem minden gépen. Gyanítom, hogy olcsóbb FuSi gépeknél nem nagyon van meg ez a lehetőség, de egy próbát megérhet (guglizz rá). Állandó maximumra tenni a sebességet szerintem felesleges, mert hangosabb lesz a gép, hamarabb megadja magát a hűtő, és teljesen úgysem tudja lehűteni a procit.
-
Süni
tag
közbe még jobban utánanéztem, és találtam egy processzort
Intel Pentium IV Mobile 1900MHz
Intel Pentium IV Mobile processzor 1.9/512/400
1900MHz
512kB cache
400MHz FSB
Socket 478
478 PINMegneztem a cerkát is és elvileg az is 400 FSB-s. Nekem simán megérne 8 ezret, ha ki lehetne cserélni.
de azért megvárom a szakértői válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy jó 7200-es vinyó vagy SSD sokkal többet gyorsít ezen a szinten.

Pyttawrx