- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
Inkább tedd be a pénzed a bankba és fél év múlva ha eladod a jelenlegi notid, azzal együtt simán lesz egy T5500-as géped
Egyébként meg nem érezhető teljesítménybeli különbség, hacsak nem stopperel a kezedben nyitod meg a programokat és minden tizedmásodperc számít
Egy jó 7200-es vinyó vagy SSD sokkal többet gyorsít ezen a szinten.
-
ABE
őstag
A proci hőmérsékletének függvényében állítja a ventilátor sebességét a gép, ezeket az adatokat tényleg egy érzékelőtől kapja. A hűtés szabályozására szolgáló paraméterek (mikor, meddig, milyen sebességgel pörögjön a ventilátor) a BIOS-ban vannak eltárolva, belenyúlni a beállításokba pl. a Notebook Hardware Control nevű programmal lehet, de nem minden gépen. Gyanítom, hogy olcsóbb FuSi gépeknél nem nagyon van meg ez a lehetőség, de egy próbát megérhet (guglizz rá). Állandó maximumra tenni a sebességet szerintem felesleges, mert hangosabb lesz a gép, hamarabb megadja magát a hűtő, és teljesen úgysem tudja lehűteni a procit.
-
Süni
tag
közbe még jobban utánanéztem, és találtam egy processzort
Intel Pentium IV Mobile 1900MHz
Intel Pentium IV Mobile processzor 1.9/512/400
1900MHz
512kB cache
400MHz FSB
Socket 478
478 PINMegneztem a cerkát is és elvileg az is 400 FSB-s. Nekem simán megérne 8 ezret, ha ki lehetne cserélni.
de azért megvárom a szakértői válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged