- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
maximilian4 #7887 üzenetére
Vannak olyan wifi modulok, amik egyben bt modulok is. Az nem lenne jobb neked? Persze csak ha az valóban forrasztással megy.
A kompatibilitást kell csak leinformálnod. -
ravail
senior tag
válasz
maximilian4 #7887 üzenetére
Azért ezt gondold meg! Amit linkeltél, az több mint 13 eFt + szállítás, míg azért vannak sokkal olcsóbbak is amik ugyanúgy jól működnek, s a belső árából 10 db USB-st vehetsz! Persze Te tudod!
Mellesleg amit linkeltél, az a hozzá adott vezetékkel csatlakoztatható, ha ki van alakítva a laptopodban, és nem kell semmit forrasztani. -
privacy99
senior tag
válasz
maximilian4 #7884 üzenetére
A RAM-al nem lesz gond, nekem is Samsung + Kingston páros dolgozik együtt szépen. A bluetooth modult nem hiszem, mert ahhoz kéne hely meg forrasztani kéne gondolom én, jobban jársz, ha veszel egy külső bluetooth egységet, amik már olyan picik, hogy akár az USB-ben is hagyhatod véglegesen, ráadásul olcsó tétel. A billentyűzet szerintem nagyon nagy munka lenne, ha találsz hozzá valahol olyan billentyűzetet ami világít akkor tuti cserélhető, de én nem vagyok benne biztos.
-
Impressa
őstag
válasz
maximilian4 #7884 üzenetére
Szia!
Igen, szinte bármilyen azonos méretű és frekvenciájú RAM-ot beletehetsz. Nekem is Samsung - Kingston RAM dolgozik együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb!! Új Dell USB type-c univerzális dokolók kiárusítása!!! AkciÓÓ!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest