Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Vannak olyan wifi modulok, amik egyben bt modulok is. Az nem lenne jobb neked? Persze csak ha az valóban forrasztással megy.
A kompatibilitást kell csak leinformálnod. -
ravail
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Azért ezt gondold meg! Amit linkeltél, az több mint 13 eFt + szállítás, míg azért vannak sokkal olcsóbbak is amik ugyanúgy jól működnek, s a belső árából 10 db USB-st vehetsz! Persze Te tudod!
Mellesleg amit linkeltél, az a hozzá adott vezetékkel csatlakoztatható, ha ki van alakítva a laptopodban, és nem kell semmit forrasztani. -
privacy99
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
A RAM-al nem lesz gond, nekem is Samsung + Kingston páros dolgozik együtt szépen. A bluetooth modult nem hiszem, mert ahhoz kéne hely meg forrasztani kéne gondolom én, jobban jársz, ha veszel egy külső bluetooth egységet, amik már olyan picik, hogy akár az USB-ben is hagyhatod véglegesen, ráadásul olcsó tétel. A billentyűzet szerintem nagyon nagy munka lenne, ha találsz hozzá valahol olyan billentyűzetet ami világít akkor tuti cserélhető, de én nem vagyok benne biztos.
-
Impressa
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Szia!
Igen, szinte bármilyen azonos méretű és frekvenciájú RAM-ot beletehetsz. Nekem is Samsung - Kingston RAM dolgozik együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx