- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
maximilian4 #7884 üzenetére
A RAM-al nem lesz gond, nekem is Samsung + Kingston páros dolgozik együtt szépen. A bluetooth modult nem hiszem, mert ahhoz kéne hely meg forrasztani kéne gondolom én, jobban jársz, ha veszel egy külső bluetooth egységet, amik már olyan picik, hogy akár az USB-ben is hagyhatod véglegesen, ráadásul olcsó tétel. A billentyűzet szerintem nagyon nagy munka lenne, ha találsz hozzá valahol olyan billentyűzetet ami világít akkor tuti cserélhető, de én nem vagyok benne biztos.
-
privacy99
senior tag
Köszi! Valószínűleg pont ilyen van a gépemben is, de árban és gyorsaságban/egyszerűségben mindenképpen a Kingston a nyerő, holnap már át is veszem, ez meg >9000-be kerülne + szállítás. Reménykedem hogy tökéletes lesz az összhang, minden érték(1.5V, CL11 időzítés, 1600Mhz, 4GB) megegyezik, csak a gyártó neve nem.
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Az ASUS K55VJ-SX256D notebookomban szeretnék RAM-ot bővíteni. Az AIDA64 szerint SAMSUNG 4096MB 1600Mhz SODIMM RAM van benne. Tegnap belenéztem, és 1 modul van benne + van 1 bővítőhely(természetesen).
Szívesen vennék egy pontosan ugyan ilyet, de nem találtam sehol. Esetleg ez a RAM modul megfelelhet? Be tudom illeszteni a SO-DIMM foglalatba, és nem gond a különböző gyártó? Ha nem, tudnátok ajánlani olyat, ami biztosan megfelelhet ebbe a gépbe?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kedvenc zene a mai napra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged