- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skatebab #8328 üzenetére
skatebab:
A gép hűtése 35W-os TDP-hez van tervezve.
A B9százas Pentiumok kevesebb hőt termelnek, mivel gyengébbek is, mint egy teljes értékű Core i3, i5, vagy i7. Ettől függetlenül nem tervezett a Lenovo külön (gyengébb) hűtést a kisebb processzorokkal kiadott gépeikhez. Ezért lehet beletenni a B960-nál nagyobb hőtermelésűt is a 35Wattos TDP kategórián belül.Igazából lényegtelen, h a B960-ast mire cseréled, a legkisebb Core i3-as is jobb nála.
Ami a gépet visszafogja az az 5400RPM-es merevlemez, azt cseréld le egy 7200-esre, vagy egy SSD-re (pénztárca szerint).A harmadik generációs Core i processzorokban a grafikai alrendszert fejlesztették főleg, de ez a te esetedben nem nagyon lényeg, játékra úgyis az nVidia GPU-t használja a gép.
i5-2450M vs i5-3320M:
http://ark.intel.com/compare/59836,53452,64896Ahhoz a videokártyához felesleges szerintem 4 magos processzor, keress egy olcsó i3-ast, vagy inkább i5-öst a második generációsok közül, minél magasabb órajellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest