Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Elvileg pl. Windows Tweaker-rel kiüthető a 3Gb limit. Bár valóban jobban megéri 64bit-re váltani 4Gb RAM környékén, de ha valakinek nincs rá ingere, ezzel játszhat.
(Adott esetben 10-15% teljesítménynövekedés azért tud áldásos lenni a 0%-hoz képest
)(#7503) kali : Ráadásul, az a megcímezetlen 1Gb még felhasználható RAMDisk-nek, az pedig szintén tud gyorsítani a rendszeren

-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
nem ragaszkodtam hozzá - olyat nem is írtam, hogy mind a 4 gigabyte megcímzésre kerül modulos szinten -, én ahhoz ragaszkodtam, hogy adott oprendszerek 4 gigabyte memóriát tudnak összesen megcímezni - és ez igaz is!
szerintem; inkább legyen egy notiban 2 * 2 gigabyte, és működjön a dual channel, de lógjon a levegőben 1 gigabyte kihasználatlanul, mint legyen 1 + 2 gigabyte, ne működjön a dual channel, de legyen megcímezve - majdnem - mind!
amúgy is konkrét notija válogatja, a hardveres kiépítés alapján, hogy mennyi a megcímzendő "fölös" memória, szélsőséges esetek pedig mindig vannak, nálam is csak 2.92 gigabyte van megcímezve a 2 * 4 gigabyte memóriából - 4 gigabyte esetén is ennyi lenne -, de egy speciális program miatt, most kénytelen vagyok 32 bit képes windows 7 verziót használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Pyttawrx