- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6221 üzenetére
Szia,
nagyon köszönöm a részletes választ.A gépen netezek, programozok, alap dolgok, néha 1-1 virtuális gép fut a háttérben ha valamit több op rendszeren tesztelek, vagy hálózatos dolgot fejlesztek. Esetleg nem tudom a truecrypt-en dobna-e valamit.
utóbbi linket is köszi, nagyon hasznos darab, annó azt követve pucoltam ki a gépet is annó... életmentő leírás, mert tényleg borzalom szerelni ezt a jószágot.
A kérdést az indította el bennem, hogy a szekrényben porosodik eg t7300-am pluszba és mivel csak 1 proci kell a gépbe, a gyengébbet adnám el. Amikor fel akartam az apróra dobni, akkor jutott eszembe , hogy nem e jobb ennél ami most benne van (mivel a 7300-asok drágábbak), viszont elolvastam az első HSZ-t és ezért inkább kérdeztem, mint előbb cselekedjek.
(az bizonytalanított el, hogy az intel oldalán a t7300-nál PBGA479, PPGA478 foglalatokat írt, a T300-nál viszont PGA478-at., ezeket meg annyira nem követem...)
Tehát picit másképp feltéve a kérdést.
Ha nulla Ft-ot kell beletenni, akkor Te pl cserélnéd?Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest