- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6221 üzenetére
Szia,
nagyon köszönöm a részletes választ.A gépen netezek, programozok, alap dolgok, néha 1-1 virtuális gép fut a háttérben ha valamit több op rendszeren tesztelek, vagy hálózatos dolgot fejlesztek. Esetleg nem tudom a truecrypt-en dobna-e valamit.
utóbbi linket is köszi, nagyon hasznos darab, annó azt követve pucoltam ki a gépet is annó... életmentő leírás, mert tényleg borzalom szerelni ezt a jószágot.
A kérdést az indította el bennem, hogy a szekrényben porosodik eg t7300-am pluszba és mivel csak 1 proci kell a gépbe, a gyengébbet adnám el. Amikor fel akartam az apróra dobni, akkor jutott eszembe , hogy nem e jobb ennél ami most benne van (mivel a 7300-asok drágábbak), viszont elolvastam az első HSZ-t és ezért inkább kérdeztem, mint előbb cselekedjek.
(az bizonytalanított el, hogy az intel oldalán a t7300-nál PBGA479, PPGA478 foglalatokat írt, a T300-nál viszont PGA478-at., ezeket meg annyira nem követem...)
Tehát picit másképp feltéve a kérdést.
Ha nulla Ft-ot kell beletenni, akkor Te pl cserélnéd?Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest