Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Thunderzolee #6221 üzenetére
Szia,
nagyon köszönöm a részletes választ.A gépen netezek, programozok, alap dolgok, néha 1-1 virtuális gép fut a háttérben ha valamit több op rendszeren tesztelek, vagy hálózatos dolgot fejlesztek. Esetleg nem tudom a truecrypt-en dobna-e valamit.
utóbbi linket is köszi, nagyon hasznos darab, annó azt követve pucoltam ki a gépet is annó... életmentő leírás, mert tényleg borzalom szerelni ezt a jószágot.
A kérdést az indította el bennem, hogy a szekrényben porosodik eg t7300-am pluszba és mivel csak 1 proci kell a gépbe, a gyengébbet adnám el. Amikor fel akartam az apróra dobni, akkor jutott eszembe , hogy nem e jobb ennél ami most benne van (mivel a 7300-asok drágábbak), viszont elolvastam az első HSZ-t és ezért inkább kérdeztem, mint előbb cselekedjek.
(az bizonytalanított el, hogy az intel oldalán a t7300-nál PBGA479, PPGA478 foglalatokat írt, a T300-nál viszont PGA478-at., ezeket meg annyira nem követem...)
Tehát picit másképp feltéve a kérdést.
Ha nulla Ft-ot kell beletenni, akkor Te pl cserélnéd?Csontikka
-
Csontikka
aktív tag
Kedves Fórumtársak,
egy HP Compaq Presario Q61-325SH notebook-ban jelenleg egy Mobile DualCore Intel Pentium T4300, 2100 MHz (10.5 x 200) -as processzor teljesít szolgálatot.
Kérdésem az lenne, hogy egy Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz -es processzor betehető lenne-e ebbe a masinába, illetve, amennyiben igen, van-e értelme kicserélni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- E-roller topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest