Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Stars99 #15933 üzenetére
Nem bonyolítanám túl, vennék két darab 8 GB-os DDR3L-1600-as modult. Ha egyáltalán el fognak térni időzítésben, mert nem pont ugyanolyan modulok, akkor majd a lassabb időzítéseivel fog működni mindkét modul, de ezek kb. megérezhetetlen dolgok hétköznapi használatban, legfeljebb benchmark pontokban mérhetőek.
Illetve én így is szoktam, eddig sose volt olyan esetem, hogy ne ment volna a dual channel, pedig jó pár 2.-3.-4. generációs Core i-s laptop átment a kezeim között ilyen RAM bővítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest