- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pvt.peter #14631 üzenetére
Szia. Persze átszerelhető, ha csavaros, láttam már megoldva úgy, hogy nem csavaros volt (műanyag forrasztással volt megoldva), ha ez csavaros, és nincs baja, akkor nem kell cserélni. Ugyan oda essenek kimenetek (vga, usb, hdmi...stb), meg a cooler felfogatás. Másra nem kell figyelni. Ezek ugyanúgy gyenge minőségűek lesznek. Sajnos itthon nem nagyon van bontott hozzájuk, mert típushiba, rossz kinatrukció. Jó ha ez bírni fog 1-2 évet.
-
válasz
Tav-Csoves #14597 üzenetére
Bocsi. tobias40-nek ment.
-
válasz
Tav-Csoves #14594 üzenetére
És fent vannskbaz usb 3 driverek is?
-
válasz
Tav-Csoves #14570 üzenetére
Akor miért 2.5" hdd képet tettél fel?
Szerintem olyan kütyü nem létezik, max usb port többszöröző, azt meg ki kell próbálni, hogy egyszerre hány 3.5" HDD bír el.Szerintem nem lesz USB 3.0, ha egyszerre van rajta, de szerintem ez már nem is lényeg.
Igazából szerintem nem lehet ráműteni a lapra, vagy egy nagyon ügyes műszerész lehet meg tudja csinálni
Más ötletem nincs -
válasz
Tav-Csoves #14567 üzenetére
Szia. Egy hdd a már említett módon optibay-be a többi 2,5" HDD pedig usb to sata kábellel kb 1000-1500 alin.
-
válasz
winhate #14526 üzenetére
Szia. Igen mind a memtesttelünk elsősorban (legalábbis én is). De ha pl nem ír a hibás területre akkor sose jön elő a hiba. Legalább 4x 5x kell futtatni minimum, (az mégjobb, ha megy 1 napig is, persze ezt nem lehet mindig kivitelezni)és ez sem ad 100% bizonyságot. Egy Adatával jártam így. (Amúgy se szerettem sosem az adata ramokat, ez se segített megkedvelni)
Leteszteltem 2-3 gépbe is, kb 5-6 órán keresztül ment Mindegyik gépbe és hiba nélkül. A windowsba meg vagy csikos lcd lett, vagy kékhalál. Egy szó mint 100, gyanús, hogy vagy kompatibilitási hiba van, vagy nem jó ram.
teszteld amúgy liveinux-al pl. -
-
válasz
prime_adam #14471 üzenetére
Szívesen.
Hát igen. De ez legalább megjön. Most onnan nekem minden késik. Nyilván, ha ráér, akkor dönthetsz amellett is. -
válasz
prime_adam #14461 üzenetére
Szia. [link] . Ez?
-
válasz
Thunderzolee #14453 üzenetére
Igaz. DDR3L, azaz 1,35V
-
válasz
waffenelit #14448 üzenetére
Szia
Energiagazdálkodáson belül:
Mi történjen, képernyő lecsukásakor: Nincs műveletre, állítsd -
válasz
waffenelit #14437 üzenetére
igen látom, akkor viszont amit írtál jó lesz bele. Ilyenkor az szokott meglepi lenni, hogy a szalagkábel nincs benne ami az alaplap és az ssd között van. Nem tudom, hogy msi hogy szokta.
-
válasz
waffenelit #14435 üzenetére
E video szerint nem látom, hogy lenne hely a 2,5” ssdnek [link]
-
válasz
waffenelit #14432 üzenetére
Ha adattárolás miatt kell én külsőt vennék.
-
válasz
waffenelit #14430 üzenetére
Szia. Nem nem bukod, főleg ha egyátalán nincs bnne semmi háttérttát, ugye akkor kell valamit beletenned...
Vagy van benne pl m.2 ssd... stb? Esetleg pontosabb típus?
-
válasz
tobias40 #14408 üzenetére
dehogy is! az első link is végig vezet, te mit olvasol?
ott van 1. base cover.... 2. battery szépen nyisd meg őket külön ablakban.. Vagy ha ennyire nem szeretnél belekezdeni add olyannak aki már csinálta. Főleg ha az első videó alapján sem megy:
[link]
Most ne sértésnek vedd, de ez alapján már menni kellene. -
válasz
yoogie #14397 üzenetére
Régen csináltam ilyet, ott nvidia helyett amd ment bele, ott kellett a biosba mókolni, de húú nagyon régen nem kellett. Elvileg 2 eset van, egy szerű bios frissítés kell, a megfelelő bios-ra, vagy bios íróval kell beleírni. Aki mondta szaki, esetleg nem naprakészebb nálam.
Olyan régi gép ez már....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged