Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Pyttawrx #14409 üzenetére
Köszi a helpet...
Megcsináltam videó nélkül!
Egyszer már csináltam vagy 4 éve és nem emlékeztem a sorrendre!
Meg a csavarokat azért lehet keverni kissé,meg van amit felesleges lebontani de mindegy...Beraktam a sim kártya fogadót,nagy nehezen vadásztam hozzá drivert,most a szoftvert keresem hozzá amivel működik benne a sim kártya mobil netje.
Nem vagyok annyira kezdő (meg hülye sem
)a dologban mint esetleg gondolni lehet,de nem szeretnék semmit elrontani ezért soxor kérdezek,ezért bocsi..
Megírom mire jutottam a sim-el..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest