Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Sziasztok.
Van egy Dell Latitude E6540 laptopom.
Volt benne egy Intel® Core™ i5-4300M Processor, 3M Cache, 2.6 GHz up to 3.30 GHz
Ugyanennek a laptopnak van olyan kiadása, amiben Intel® Core™ i7-4810MQ Processor 6M Cache, 2.80 Ghz up to 3.80 GHz.
Előző 2 magos volt, ez már 4.Megvettem ezt a procit, működik is, csak valamiért underclockolva lett magától a proci és csak 1.8 GHz-en működik, amióta beleraktam, miközben 4 magon 3.6ot tudnia kéne, de az alap 2.8at tutira.
Ha csak 1 mag működik feljebb kúszik valamelyest a dolog.
Mitől lehet ez, ha frissen lett belerakva a proci?
Hőmérséklettel biztos nincs baja, illetve kompatibilisnak is kell lennie a laptoppal, szóval az se lehet gond.
Bármi ötletet szivesen fogadok, túlzottan nem értek hozzá.Nem kap elég áramot vagy valami lekorlátozhatja? Ötletem sincs.
Sajna overclockban is megakadtam, hogy visszahúzzam az eredeti állapotára, mivel a Dell nem támogatja ezt a BIOSban és szoftverrel nem akar sikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest