- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
válasz
sulaco79 #9979 üzenetére
Újra telepítettem a win7-et (a telepítéés vége felé egy halk, magas hangot hallottam a proci környékéről de csak akkor meg az első bekapcsolásnál, máskor nem tapasztaltam) majd frissítettem a drivereket és elindítottam a prime95 (miközben néztem a hőmérsésletet és a ram illetve cpu kihasználtságot) de mikor elakartam indítani a tesztet elment a kép. Megpróbálkoztam a BurnIn Testtel is de ott is ugyan ez az eredmény, ha elakarok indítani bármilyen tesztett elmegy a kép. Próbálkoztam még csökkentet módba háta de ott is ugyan ez. Még Lubuntu live usb-ről történő bootolásával is próbálkoztam de ott bejön a háttérkép és csak ennyi, majd kb. 3 mp múlva "no signal". A Memtest86 érdekes módon működött és nem mutatott hibát. Még annyit figyeltem meg, hogy amikor elmegy a kép a hard drive ledes jelzője nem világít vagy egyfolytában ég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest