Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
válasz
sulaco79
üzenetére
Újra telepítettem a win7-et (a telepítéés vége felé egy halk, magas hangot hallottam a proci környékéről de csak akkor meg az első bekapcsolásnál, máskor nem tapasztaltam) majd frissítettem a drivereket és elindítottam a prime95 (miközben néztem a hőmérsésletet és a ram illetve cpu kihasználtságot) de mikor elakartam indítani a tesztet elment a kép. Megpróbálkoztam a BurnIn Testtel is de ott is ugyan ez az eredmény, ha elakarok indítani bármilyen tesztett elmegy a kép. Próbálkoztam még csökkentet módba háta de ott is ugyan ez. Még Lubuntu live usb-ről történő bootolásával is próbálkoztam de ott bejön a háttérkép és csak ennyi, majd kb. 3 mp múlva "no signal". A Memtest86 érdekes módon működött és nem mutatott hibát. Még annyit figyeltem meg, hogy amikor elmegy a kép a hard drive ledes jelzője nem világít vagy egyfolytában ég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Asus Zenbook 13 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx