Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Van egy elég régi Fujitsu Siemens Amilo l2727 laptopom. Ennek a jelenlegi processzorát (Genuine Intel CPU T1400) szeretném kicserélni. Az egyik fórumon (itt:http://www.amilo-forum.com/topic,2414,-help-with-amilo-li-2727-upgrades.html) azt írták, hogy a T7200 lenne a legjobb választás ezzel csak az a hiba, hogy annak nem P-s foglalata van. Erre irányuló kérdésem hogy most ők a inkompetensek vagy én siklottam el valami felett? Amit már én néztem, az a T7300 és a T3200. Ezekről mi a véleményetek?
Némi infó a masináról(ha kihagytam volan valami releváns információt amelynek nagy a valószínűsége, szólj és rögvest korrigálom
):Alaplap:Gyártója: FUJITSU SIEMENS
Neve: LV1BIOS:Gyártója: Phoenix Technologies LTD
Verzió: V1.10
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Íme az új Android Auto!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
):
Pyttawrx