Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacifier
csendes tag
Sziasztok!
Van egy elég régi Fujitsu Siemens Amilo l2727 laptopom. Ennek a jelenlegi processzorát (Genuine Intel CPU T1400) szeretném kicserélni. Az egyik fórumon (itt:http://www.amilo-forum.com/topic,2414,-help-with-amilo-li-2727-upgrades.html) azt írták, hogy a T7200 lenne a legjobb választás ezzel csak az a hiba, hogy annak nem P-s foglalata van. Erre irányuló kérdésem hogy most ők a inkompetensek vagy én siklottam el valami felett? Amit már én néztem, az a T7300 és a T3200. Ezekről mi a véleményetek?
Némi infó a masináról(ha kihagytam volan valami releváns információt amelynek nagy a valószínűsége, szólj és rögvest korrigálom
):Alaplap:Gyártója: FUJITSU SIEMENS
Neve: LV1BIOS:Gyártója: Phoenix Technologies LTD
Verzió: V1.10
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
):
Pyttawrx