- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Norbi G. #9219 üzenetére
PM965 chipset.
Socket P foglalat, ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
Csak 800-as FSB-s processzort keress hozzá, nagyobb FSB-t nem kezel.
De szerintem a processzort már nem nagyon van hová fejleszteni, ha 6MB L2 tárast keresel hozzá, az se lesz sokkal jobb, a magonkénti 2MB L2 már így is megvan, játékok alá többet úgyse nagyon igényel.
Órajelben se nagyon van hová előrelépni, a magasabb órajelű példányok csak feleslegesen melegítenék jobban a gépet.Itt egy video, ez alapján a VGA MXM-es, cserélhető:
http://www.youtube.com/watch?v=EKr-zMzRR1YAz aprók közt ő sokféle kártyát árul.
De szerintem VGA-t se nagyon érdemes cserélni, sokkal nagyobb nem kapható bele. A 8600GT M, 9600GT M se sokkal erősebb kártyák. Vagyis azok, de nem két fillér átcserélni őket, nem vagyok benne biztos, h megérné.Esetleg még ramot tehetnél bele, ha csak egy modul van benne.
A merevlemez is 7200RPM-es, szóval még az is gyors fajta.
Őszintén szólva, ezt a gépet már nem nagyon van értelme fejlesztgetni, add el, és vegyél egy erősebb, újabb konfigurációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged