- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrosh
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8355 üzenetére
Köszönöm az infót és az addig rendben is van, hogy mit tudok belerakni. Ezzel nem is volt gond.
A lényeg az lenne, hogy valami érdembeli különbség, teljesítménynövekedés, vagy bármi egyéb tapasztalható lenne, vagy nem ér annyit az egész csere-bere dolog?
Tulajdonképp ennyi lenne a kérdésem nékem.
Nem mindig szuperál a kompjúter, aztán gondoltam hátha lehet segíteni egy kis plusz hozzáadásával.A gond ott van, hogy minden cuccnak megvan a maga ára is és nem tudom megérné-e költeni rá. Ha meg már vennék bele procit, akkor valami jobbra gondoltam. Viszont azoknak az ára meg 7-8-9-10k vagy még talán több. A ram az meg olyan lesz amit épp találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest