Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Joshi
titán
válasz

rostiron

üzenetére
						Gondoltam hogy ugyan az a chipset van a notebookban mint az enyémben volt.
 Jelenleg is egy T7500 teljesít szolgálatot az én notebookomban gond nélkül, normál használat mellett nincs vele gond egyedül a CPU teszt progikkal van haragba. 
 Mindenesetre közel se biztos hogy a te gépedben működni fog ugyan ez a proci, az lenne a legjobb ha ki tudnád próbálni mielőtt megveszed.ui.: megspórolhattad volna az időt és energiát ha visszaolvastál volna vagy használtad volna a keresés funkciót.

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
 - Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jelenleg is egy T7500 teljesít szolgálatot az én notebookomban gond nélkül, normál használat mellett nincs vele gond egyedül a 
 Mindenesetre közel se biztos hogy a te gépedben működni fog ugyan ez a proci, az lenne a legjobb ha ki tudnád próbálni mielőtt megveszed.
 Pyttawrx