- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A dual channel működik, mint már írtam, különböző méretű modulokkal is.
Ha DDR3-ast támogat, akkor hihetünk az adatlapoknak, amik DDR3 mellett a támogatott mennyiséget 8GB-ban határozták meg.Esetleg ha lakóhelyedhez közel tudsz találni, akkor az eladóval megbeszéled, h mielőtt kifizeted, belepróbálnád a gépbe, és csak akkor veszed meg, ha viszi a géped.
Mondjuk ez Pesten könnyen megy (neked nincs kitöltve az adatlapodon, h hol laksz).Azt azért tudod, ugye, h 4GB ramhoz, ill. az felett már 64bites oprendszert kell használnod.
Szerintem jóval olcsóbban megúszod, ha nem új termékeket vásárolsz.
A használtnak sincs semmi baja.
Merevlemeznél a HD Sentinel képre kell figyelni, azon látszik az élettartam, ill. az esetleges szektorhibák. Az aprók közt garanciálisakat is lehet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest