Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
fel is raktam a CPUz-t, feltöltöm a képet a proci és az alaplap fülről. Egyébként a chipset: Intel i943/940GML Rev.03 . Nagyrészt ha van egy kis szabadidőm World of Warcraft-ot tolnám, csak oda is kéne gy kis fps tuning még...
Egy 2x2ghz+os proci akkor belefér szerintem a keretbe, tudnátok segíteni a kiválasztásában?
A hőfokkal nem hiszem hogy gond lesz, ez is szépen melegedett, de vettem egy külső hütést, már nem lehet rajta rántottát főzni csinálni
Néztem a DDR slotokat is, és úgy van bent hogy 2x1 GB, úgyhogy akkor biztosan belemegy a 2x2GB, mármint hely biztosan lesz neki...a kérdés az, hogy hol érdemes ezt megvenni,megrendelni és milyen árban vannak ezek?Én egyébként mindent megtettem már amit lehetett, folyamatsoan takarítom a gépet egyenlőre csak progikkal+windows 8 al , most rá akarom szánni magam arra hogy szét is szedem és teljesen kipucolom. kerestem, de ehez még videót sem találtam úgyhogy majd valahogy kiokoskodom..

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPhone topik
- Foxpost
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
fel is raktam a CPUz-t, feltöltöm a képet a proci és az alaplap fülről. Egyébként a chipset: Intel i943/940GML Rev.03 . Nagyrészt ha van egy kis szabadidőm World of Warcraft-ot tolnám, csak oda is kéne gy kis fps tuning még...
Pyttawrx