Új hozzászólás Aktív témák

• Firstline14

csendes tag

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!:) fel is raktam a CPUz-t, feltöltöm a képet a proci és az alaplap fülről. Egyébként a chipset: Intel i943/940GML Rev.03 . Nagyrészt ha van egy kis szabadidőm World of Warcraft-ot tolnám, csak oda is kéne gy kis fps tuning még...:)
    Egy 2x2ghz+os proci akkor belefér szerintem a keretbe, tudnátok segíteni a kiválasztásában?
    A hőfokkal nem hiszem hogy gond lesz, ez is szépen melegedett, de vettem egy külső hütést, már nem lehet rajta rántottát főzni csinálni :P
    Néztem a DDR slotokat is, és úgy van bent hogy 2x1 GB, úgyhogy akkor biztosan belemegy a 2x2GB, mármint hely biztosan lesz neki...a kérdés az, hogy hol érdemes ezt megvenni,megrendelni és milyen árban vannak ezek?

Én egyébként mindent megtettem már amit lehetett, folyamatsoan takarítom a gépet egyenlőre csak progikkal+windows 8 al , most rá akarom szánni magam arra hogy szét is szedem és teljesen kipucolom. kerestem, de ehez még videót sem találtam úgyhogy majd valahogy kiokoskodom..:)

Üdv.: Balázs

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés