Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firstline14
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
fel is raktam a CPUz-t, feltöltöm a képet a proci és az alaplap fülről. Egyébként a chipset: Intel i943/940GML Rev.03 . Nagyrészt ha van egy kis szabadidőm World of Warcraft-ot tolnám, csak oda is kéne gy kis fps tuning még...
Egy 2x2ghz+os proci akkor belefér szerintem a keretbe, tudnátok segíteni a kiválasztásában?
A hőfokkal nem hiszem hogy gond lesz, ez is szépen melegedett, de vettem egy külső hütést, már nem lehet rajta rántottát főzni csinálni
Néztem a DDR slotokat is, és úgy van bent hogy 2x1 GB, úgyhogy akkor biztosan belemegy a 2x2GB, mármint hely biztosan lesz neki...a kérdés az, hogy hol érdemes ezt megvenni,megrendelni és milyen árban vannak ezek?Én egyébként mindent megtettem már amit lehetett, folyamatsoan takarítom a gépet egyenlőre csak progikkal+windows 8 al , most rá akarom szánni magam arra hogy szét is szedem és teljesen kipucolom. kerestem, de ehez még videót sem találtam úgyhogy majd valahogy kiokoskodom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest