Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Van egy Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3505-ös típusú notim. Kicsit lassú már, ezért azt gondoltam, hogy processzor cserélnék és memóriát bövítenék. Kérdésem processzor témában a következö:
- Jelenleg egy Intel® Core™ Duo Processor T2350-es processzor van benne. Ezt szeretném lecserélni valami jobbra. Néztem kettöt, a T5500-et illetve a T7200-at. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a procik kompatibilisek-e a fent említett notival? Ha nem, akkor milyen procira lenne érdemes cserélnem?
(illetve tudtok-e olyan személyt, aki ezt nekem be is tudná szerelni?)RAM témában:
- Pontosan milyen RAM való bele? DDR2 533-at láttam a specifikációs listákban, de szeretném, hogyha egy szaki is megmondaná, hogy melyik a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx