Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni, ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Az ügyben írok, hogy van egy "öregecske" Asus F50Z notim, ami megérett egy felújításra. Egy alapos tisztítás és utána egy újrapasztázás vár rá, mert már igencsak hajlamos a túlmelegedésre.
Jelenleg egy AMD Athlon 64 X2 QL-62-es van benne (S1g2 foglalat). Arra gondoltam hogy tennék bele egy alacsonyabb TDP-s procit. A gyártó oldalán találtam hogy belemegy az RM-70-es proci. A két processzor között 4W TDP különbség van. Azt szeretném kérdezni, hogy ez szignifikáns különbséget jelent-e a melegedésben vagy nem mert ennek függvényében cserélném le. Vagy esetleg inkább egy másik processzort javasolnátok bele? (ZM-80-as amire gondoltam még) A kérdés még annyi hogy teljesítményben ezek mennyivel lennének jobbak? (tesztek alapján nagy eltérést nem találtam)
Választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló + 180W tápegység
- 15.6 Matt kijelző (1366X768) 30 pin
- HP G5 DisplayLink 4K USB-C - Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx