- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
G@bi90MR #4966 üzenetére
Emlékeim szerint nem nagyon van számottevő különbség a MHz-ek között, az alacsonyabb időzítések meg noti esetében ugyebár nem értelmezhetők, lévén a BIOS-ban valószínűleg nem lehet állítani. Amúgy is inkább AMD-nél lehetett észrevenni, de ott is inkább csak FPS-ben.
De miért kérded?
266-os ramokat találtál a hirdetések közt? Csak mert úgy rémlik, egy notiban akarsz bővíteni memóriát, nem?Itt majd megnyugtatnak:
http://itcafe.hu/tema/nagy_ram-os_topic/friss.htmlTaláltál Pentium M 770-es processzort?
Az szép.
Nekem is az van édesapámék gépében odahaza, de azóta se nagyon láttam hirdetésekben szinte sehol. Ha mégis, akkor meg durván túlárazva, akárcsak a 780-ast. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- SzoftverPremium.hu
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest