- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
bizonyára már sokan kérdezték, és ronda dög vagyok, de csak nagyjából futottam át az utolsó oldalnyi hozzászólást, és felületesen nem láttam a kérdésemre a választ, ha mégis duplikálnék vele, előre is bocs.
Szóval van nékem egy >>ilyen<< HP Pavilion DV1000-em. 2 éves gépes, eddig semmi gond nem volt vele, nagy megelégedésemre. Viszont, mivel az asztali gépemen is nagyon bejött, gondoltam ehhez is vásárolok egy Win7 példányt.
Első kérdés: a memórián kívül (512mb), a fent leírt specifikációk alapján ugye nem vékony a gép?
Ha a válasz nem, akkor adódna, hogy fel kellene bővítenem a memóriát 2gb-ra. A specifikáció szerint a memóriamodulok jelenleg: 2x256mb SO-DIMM DDR266/PC2100.
Egyrészt egyelőre egyszerűen nem találok ilyen memóriákat 2x1 gb-os méretbe ( UPDATE: közben mégis egy helyen, de horror áron), vagy akár egyetlen 2 gb-os modul méretben, másrészt nem tudom, ha ezek helyett SO-DIMM DDR333/PC2700 vagy neadjisten SO-DIMM DDR400/PC3200 1 gb-os modulok jók lennének? Megmondom miért: egyrészt anyagi vonzata is van, nevezetesen ezek az újabb modulok olcsóbbak, és sokkal könnyebben beszerezhetőek...Az a kérdés, hogy itt is úgy működik a dolog, hogy egyszerűen downgrade-eli magát a memória, és alacsonyabb órajelen fut(na), vagy drágáért megveszem és meg sem moccantja a gépet?
Minden okos ember segítségét előre is köszi!
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged