Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ez a notebook-alkatresz.hu valami humor oldal akarna lenni?
Kaptam ingyen egy Dell latitude e6400 -at, ami sikerült felélesztenem. Gondoltam ilyen "bohóckodós" gépnek pont megteszi. Néhány gombja viszont hiányos. Felnéztem erre a oldalra és lehűltem. Az állam a padlóról kellett felszedni. Billentyűzet hozzá raktáron 33 000 Ft ! !
Ráadásul még csak nem is magyar vagy angol kiosztás. Majdnem két ilyen komplett laptopot tudnák venni érte patika állapotút. Ezért az árért kajak van olyan, aki megveszi? Mert nyilván valami alapja csak van, amiért ezt az összeget ki merik írni. Ha csak nem trollkodásból csinálták ezt az oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Autós topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul még csak nem is magyar vagy angol kiosztás. Majdnem két ilyen komplett laptopot tudnák venni érte patika állapotút. Ezért az árért kajak van olyan, aki megveszi? Mert nyilván valami alapja csak van, amiért ezt az összeget ki merik írni. Ha csak nem trollkodásból csinálták ezt az oldalt.
Pyttawrx