- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ez a notebook-alkatresz.hu valami humor oldal akarna lenni?
Kaptam ingyen egy Dell latitude e6400 -at, ami sikerült felélesztenem. Gondoltam ilyen "bohóckodós" gépnek pont megteszi. Néhány gombja viszont hiányos. Felnéztem erre a oldalra és lehűltem. Az állam a padlóról kellett felszedni. Billentyűzet hozzá raktáron 33 000 Ft ! !
Ráadásul még csak nem is magyar vagy angol kiosztás. Majdnem két ilyen komplett laptopot tudnák venni érte patika állapotút. Ezért az árért kajak van olyan, aki megveszi? Mert nyilván valami alapja csak van, amiért ezt az összeget ki merik írni. Ha csak nem trollkodásból csinálták ezt az oldalt.
-
Truman
senior tag
Sziasztok.
Laptopokhoz olyan kis belső csatlakozó fejeket, hol tudnék beszerezni?
Szóval az történt, hogy kitakarítottam ismerősöm laptopját, mert mondta, hogy nagyon hangos, néha ki is kapcsol. Takarításkor a hűtőt is ki kellett szednem, de mikor kihúztam három részre tört a kis csatlakozó feje, nem tudtam összeragasztani. Mivel itthon horror árban volt, rendeltem egy másik hűtőt Kínából. De az sokkal hangosabb sajnos, ezért szeretném a régit valahogy megcsinálni. Viszont a kínai hűtőt nem akarnám a csatlakozója miatt szétbarmolni. Még a másik oldalt sem lehet leforrasztani, mert direkt szétszedhetetlenre csinálták. ASUS X502C a laptop amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest