Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Üdv!
A helyzetem a következő lenne:
Van egy Acer Aspire 5742G már vagy 3 éve meghalt benne a HDD. A TV hez jó lenne egy amolyan TV okosító, de ahogy nézegettem nem túl komfortos egyik sem és nem is olcsó cserébe úgy fest hamar avul ha valami mindenre jót szeretnék.
Arra jutottam, hogy a vennék a laposba egy SSD-t pillanatnyilag ár/értékben erre tenném a voksom
Kijelzőt leszedném zsanérok úgyis tropák a TV szekrényben lenne neki polc nem is lógna ki.
3GB DDR3 van benne. Szerintetek mennyire érdemes foglalkozni RAM bővítésben? Ehhez a konfighoz mennyit tenne hozzá 8 GB dual? Nem akarok sokat költeni és azért ahogy nézem közel 20 at rá kellene locsolni, de vajon adna e annyit, h szignifikáns lesz a váltoás felhasználásban? Vagy engedjem el a dual chanelt és az 1gb modul helyet vegyek egy 4gb at? Azt már 7 ezer könyékén is adnak.
Elsődleges felhasználása tv go lenne valamint online sorozatozás, youtube és hasonlók. De lehet 1-2 régebbi játékkal is nyüstölném amolyan konzol filinggel mert van kontrollerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest