- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABDUL96
tag
Sziasztok, volna egy lenovo Z50-70 tipusu laptop
Nézegettem szimpi kis gép számomra,barátnőmnek már szereztem egyet belőle,most rajtam a sor. Viszont a gépből 3fajta is készült amelyekben külön eltérő procik vannak. Egy I3 egy I5 és egy I7. Baránőmnek pont a középet I5 szereztem be. Magamnak is kinéztem egyet de az pont a legrégebbi I3 as amitől félek is kissé. Ha meg is venném biztosan lecserélném benne ezt egy I5 re de sehol nem találok hozzá alkatrészt vagy aki árul is és be is tenné. Maga a gép azért érdekel mert olcsó fullHd kijelzőt ad bővithető a hdd ahogy a ram is 16gb ig. Mit tudnátok ajánlani? Nézzek keressek esetleg inkább egy i5 vagy i7 kiadást vagy van remény hogy megveszem a régebbit és cseréltetek benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- BestBuy ruhás topik
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Újszerű dupla külső/hordozható 14" FHD IPS monitor Laptopra
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest