- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Hahó, vettem egy új akksit a Dell Latitude E6540 laptopomba.
Eddig 65 Wh akksi volt benne, ez viszont nem gyári akksi, de nagyobb a kapacitása, 6600 mAh, ami kb 73 Wh.11.1 V ugyanúgy, gyakorlatilag teljesen azonos, csak nem gyári és nagyobb.
És valamiért a laptop nem szereti, a CPUt egyáltalán nem hajtja ki.... Throttling van...Kevés naftát ad a gépnek hiába nagyobb... Nem értem... Milyen olyan jellemzőt nem vehettem észre, ami a különbség lehet?
Vagy a Dell ennyire nem szereti, ha nem gyári az akksija?....
[link]
itt van hwmonitor, baloldali az új akksi, a jobboldali a régi akksi.
látszik, hogy a jobb oldalon kifuttatja pl a procit meg nagyobb a V, pedig a baloldalinak nagyobb a kapacitása és ugyanazt kéne tudnia, mint a régi, kisebb akksinak, még sincs benne annyi nafta közel sem.
Nem értem....(A jobboldali régi akksinál azt a 17693 mWh adatot nem értem, az nagyon alacsony, pár hete 100%os volt az akksi, ott valamit félremért a dolog, mert hibátlanul megy vele minden, azzal ne foglalkozzatok.)
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest