Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93

őstag

Hali ,nem tudom jó helyre írok-e , ez ügyben de lenne egy kérdésem, adott egy kövület noti, ami működik ,és nem is várnék el tőle sokat, sima netezős-tartalék - filemzős - konyhai gép szerepe lenne csak.
    Az alaplap egy Packard Bell EasyNote TS11HR
    Lapkakészlet: Intel i915GM/PM( Intel cougar Point HM65 ,Intel sandy Bridge)ebben nem vagyok biztos hogy jót nézek AIDA-ban.
    A processor egy Intel Celeron B815
    2Gb DDR3 1066 Mhz
    illetve egy WD 320 GB 5400 -as lemez van benne, az lenne a kérdésem, lehet-e illetve egyáltalán érdemes e ebbe a gépbe SSD-t tenni illetve egy pici memóriabővítést kapna még, na meg ami még érdekelne hogy esetleg ezt a processzort lehetne-e egy kicsivel jobbra cserélni?
    Kis utánanézés után magát a processzort megtaláltam használtpiacon, szóval azt tudom hogy kapható volt külön de nem tudom ebbe a gépbe forrasztották e...- megpróbáltam szétszedni hogy magam derítsem ki, de annyi mindent kellene benne szétszedni hogy félvén hogy valami kábelt elszakítok inkább hagytam :B .
    Ezenfelül ,ha tudtok valamilyen jó szervízt vagy hasonlót -Kecskeméten vagy Pesten ahová ajálott fordulni ilyesmivel az érdekelne még.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés