- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGAllin
tag
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topikba írok de ezt a kiemelt topikot találtam a témához közel és elég sürgős lenne a válasz!
Adott egy Samsung Rv509 laptop. A "hibaleírás" hogy lassú. így került hozzám.
Újratelepítés stb. nem oldotta meg a gondot, így tesztelgetni kezdtem és a HD Tune jelzett két SMART hibát is, egyrészről a "kalibrálási újrapróbálkozások száma" illetve "adatátviteli hibák száma" pontokon.
A két hiba közös pontja a gyenge tápegység mint lehetséges hibaforrás - csak ugye ez laptop.
Utána vettem észre hogy nem a gyári adaptert(19V, 3.16A) adták hozzá hanem egy gyengébb másikat (19V, 2.1A).
Ha leveszem a töltőről a probléma továbbra is fent áll, a kérdésem az lenne hogy ez a gyengébb adapter okozhatott olyan hibát az akkumlátorban hogy a hálózatról leválasztva se kapjon elég energiát a gép?Remélem érthető voltam!
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest