Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargagy21
csendes újonc
Igen ebben igazad van, de én se embereket inzultálni jöttem ide vasárnap reggel.
De én megkaptam egyből.
Tegyük félre ki milyen stílusban írt.
Engem az érdekelne, hogy ki-hogy látja azt a dolgot, hogy egy alacsony alapórajelű processzor több mag több szállal esetleg jobb, mint egy magasabb alapórajelű processzor kevesebb maggal, kevesebb szállal és kisebb turbo tartománnyal?Nálam ez olyan, mint amikor egy 2.0T Skoda RS Octáviát felhúznak 400 lóerőre és akkor inkább egy V8-as 5.0 köbcentis autóban gondolkozik az ember, az időtállóság, megbízhatóság, stb...miatt.
Lehet egyszerű és buta gondolkodás, de a vélemények érdekelnek erről...
(Egyébként Te legalább normálisan, nem sértően válaszoltál, Köszönöm)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest