- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabson730 #13026 üzenetére
Nem mindegy mit raksz bele?
T7ezresek 1-2-3ezerbe kerülnek.A T8ezresek, T9ezresek ugyan 45nm-esek, de nem biztos, h működnek benne, ráadásul többe is kerülnek, mint a T7ezresek.
Olyan lista, amit keresel, nemigen szokott lenni a géphez adott kézikönyvekben, inkább csak a chipset alapján tudjuk megmondani, h adott gép mit kezel.
A Wikipediás Socket M-es, ill. Socket P-s listákat pl. konkrétan én csináltam, (ill. kiegészítéseimmel tettem használhatóvá), hogy legyen egy komplett lista, ne kelljen egyesével linkelgetni minden kérdezőnek a kompatibilis processzorokat.Ráadásul még így is benne van a pakliban, h a gyártó lekorlátozta a BIOS-ban a gépbe szerelhető processzorok típusát.
Szóval sajnos így megy ez, bele kell próbálni, h mit visz a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest