- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenovo y570es masináról lenne szó, jelenleg 2x4gb ramom van venne (1333mhzesek) és lehet, hogy az egyik elnyalta magát.... szeretnék váltani (persze ha körbenézek majd az ajánlataitok alapján és nem horror az áruk).... lehet bele tenni 2x8gb ramot? egyelőre 1x8gbosat vennék és majd későbbiekben a másikat
milyen infóra lenne még szükségetek, hogy tudjatok segíteni? jelenleg i3 2350es proci van benne (a későbbiekben -amennyiben lehetséges- ezt is leváltanám nagyobbra) ezt a hsz-t találtam a kapcsolatos kérdéssel és ezt a választ találtam rá ezek az én esetemben is helytállóak lennének? hogy max 35tdp-s procit keressek a gépembe?
ui.: természetesen, ha elbír a gép 2x16gb memót is akkor akár azt is javasolhattok, hogy most milyen 16gb modult vegyek és akkor körbenézek azok között
tudom régiecske gépről van szó, de hurcibálva annyit nincsen így majdnem olyan mint az új és még szeretném jó darabig megtartani azért szeretném bővíteni
köszönöm előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest