- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenovo y570es masináról lenne szó, jelenleg 2x4gb ramom van venne (1333mhzesek) és lehet, hogy az egyik elnyalta magát.... szeretnék váltani (persze ha körbenézek majd az ajánlataitok alapján és nem horror az áruk).... lehet bele tenni 2x8gb ramot? egyelőre 1x8gbosat vennék és majd későbbiekben a másikat
milyen infóra lenne még szükségetek, hogy tudjatok segíteni? jelenleg i3 2350es proci van benne (a későbbiekben -amennyiben lehetséges- ezt is leváltanám nagyobbra) ezt a hsz-t találtam a kapcsolatos kérdéssel és ezt a választ találtam rá ezek az én esetemben is helytállóak lennének? hogy max 35tdp-s procit keressek a gépembe?
ui.: természetesen, ha elbír a gép 2x16gb memót is akkor akár azt is javasolhattok, hogy most milyen 16gb modult vegyek és akkor körbenézek azok között
tudom régiecske gépről van szó, de hurcibálva annyit nincsen így majdnem olyan mint az új és még szeretném jó darabig megtartani azért szeretném bővíteni
köszönöm előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA® driverek topikja
- Óra topik
- Mini-ITX
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest