- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410 (i5-520M, 2x2GB Hynix DDR3 1066MHz) típusú laposom és szeretnék benne memóriát bővíteni, mert sajnos hamar elfogy az a 4GB. Ahogy néztem sajnos csak 8GB-nyi memóriát tud kezelni (2x4GB), viszont azt nem tudom, hogy egy nagyobb frekvenciájú memóriával hogyan boldogulna. Tudom, hogy az 1. generiációs i processzorok legfeljebb 1066MHz-es memóriát kezelnek, viszont a jövőre való tekintettel olyat vásárolnék, amivel megtudna birkózni, még ha jelenleg ezért feleslegesen költök el pluszban jó pár ezer forintot. Hamarosan (kb. féléven belül) egy frissebb modellre fogok váltani, de addig is fontos lenne munka miatt (virtuális gépek futtatása,...stb.) az a 8GB memória.
A kérdésem az lenne, hogy merjek-e bevállalni például egy ilyet (mondjuk ahogy néztem az alacsonyabb feszültségű modulok)?
Vagy ha ezek nem akkor legalább az utóbbi?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest