- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410 (i5-520M, 2x2GB Hynix DDR3 1066MHz) típusú laposom és szeretnék benne memóriát bővíteni, mert sajnos hamar elfogy az a 4GB. Ahogy néztem sajnos csak 8GB-nyi memóriát tud kezelni (2x4GB), viszont azt nem tudom, hogy egy nagyobb frekvenciájú memóriával hogyan boldogulna. Tudom, hogy az 1. generiációs i processzorok legfeljebb 1066MHz-es memóriát kezelnek, viszont a jövőre való tekintettel olyat vásárolnék, amivel megtudna birkózni, még ha jelenleg ezért feleslegesen költök el pluszban jó pár ezer forintot. Hamarosan (kb. féléven belül) egy frissebb modellre fogok váltani, de addig is fontos lenne munka miatt (virtuális gépek futtatása,...stb.) az a 8GB memória.
A kérdésem az lenne, hogy merjek-e bevállalni például egy ilyet (mondjuk ahogy néztem az alacsonyabb feszültségű modulok)?
Vagy ha ezek nem akkor legalább az utóbbi?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest