- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410 (i5-520M, 2x2GB Hynix DDR3 1066MHz) típusú laposom és szeretnék benne memóriát bővíteni, mert sajnos hamar elfogy az a 4GB. Ahogy néztem sajnos csak 8GB-nyi memóriát tud kezelni (2x4GB), viszont azt nem tudom, hogy egy nagyobb frekvenciájú memóriával hogyan boldogulna. Tudom, hogy az 1. generiációs i processzorok legfeljebb 1066MHz-es memóriát kezelnek, viszont a jövőre való tekintettel olyat vásárolnék, amivel megtudna birkózni, még ha jelenleg ezért feleslegesen költök el pluszban jó pár ezer forintot. Hamarosan (kb. féléven belül) egy frissebb modellre fogok váltani, de addig is fontos lenne munka miatt (virtuális gépek futtatása,...stb.) az a 8GB memória.
A kérdésem az lenne, hogy merjek-e bevállalni például egy ilyet (mondjuk ahogy néztem az alacsonyabb feszültségű modulok)?
Vagy ha ezek nem akkor legalább az utóbbi?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- VR topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged