- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12468 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Nem vártam, hogy megtáltosodik a gép, de ahogy leírtad, gondolom nyomokban fellelhető lesz a bővítés. Szoktam azért játék mellett 4-5 internetablakot is futtatni. Óriási javulást az SSD berakása után tapasztaltam, viszont hallottam már mástól is, hogy a Windows "szereti" a memóriát. Mivel 3 éve hosszútávra vettem gépet, most pont azért gondoltam, hogy korszerűsítek kicsit az újratelepítéssel(Win10) együtt. Az i5+SSD kombó mellett máshoz nem nagyon lehetett nyúlni csak a memóriához, mert az eddig 4 gb volt ugyebár. Megnéztem feladatkezelőt is, amit említettél. Ha jól látom normál felhasználás során 2,5-3 gb memóriát "eszik", de most már azért megnyugtató, hogy van hova nyúlnia tartalékért. Az elkövetkezendő pár évben remélhetőleg nem lesz gondom(az elavultságra gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Keresünk dokkolókat
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest