Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann
üzenetére
Trust márkárol van tud valaki valamit? gagyi cuccokat gyárt? van netán véletlen valakinek pont egy usbs trust hangkártyája?

[Szerkesztve] -
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann
üzenetére
nekem van egy 24ezer ftos genius ht 5.1 es hangfalam. szoval nem akarok uj hangfalszettet venni mert ez nagyon jol szol. ezzel az spdif kimenettel nemtudok valamit kezdeni, valami ami átalakitja nekem 5.1vagy 2.0 analogga? nincs ehhez ilyen 1-2 ezer forintos kütyü?
-
mucesz
csendes tag
problémám a következö. egy hete vettem egy chiligreen notebookot, 1.6ghz, widescreen, fullos. csak egy bajom van vele: nagyon gagyin szol a hangkártyája (egyszerüen nem ad mélyet). equalizerrel is szorakoztam eleget de nemlett sokkal jobb. drivert is cseréltem, de u.a. . ennyire xar lenne az integrált realtek ac97e?
viszont van rajta spdif kimenet, ilyet jackdugo szerü. ezzel nemlehet valamit kezdeni? ezt a jelet áttudom alakiteni 2.0 vagy esetleg 5.1 analogra. hol lehet ilyen kütyüt venni mert árlistákon nagyon nemláttam. esetleg külsö usb-s hangkártya? hangkártyát láttam ilyen trustot 5.1et 8000ért? mit csinaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

viszont van rajta spdif kimenet, ilyet jackdugo szerü. ezzel nemlehet valamit kezdeni? ezt a jelet áttudom alakiteni 2.0 vagy esetleg 5.1 analogra. hol lehet ilyen kütyüt venni mert árlistákon nagyon nemláttam. esetleg külsö usb-s hangkártya? hangkártyát láttam ilyen trustot 5.1et 8000ért? mit csinaljak?