- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
SPDIF - analóg konverterről még nem hallottam. Szerintem azért használatos ilyesmire az USB, mert az az átalakítónak tápfeszültséget is biztosít, így nem kell bele elem vagy nem kell hozzá külső tápegység. Ez az SPDIF-en nem lenne megoldható.
Egyébként itt nézz körül, biztos találsz (lényeg, hogy tudja az 5.1-et): [link] -
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann #2 üzenetére
Trust márkárol van tud valaki valamit? gagyi cuccokat gyárt? van netán véletlen valakinek pont egy usbs trust hangkártyája?
[Szerkesztve] -
mucesz
csendes tag
válasz
wassermann #2 üzenetére
nekem van egy 24ezer ftos genius ht 5.1 es hangfalam. szoval nem akarok uj hangfalszettet venni mert ez nagyon jol szol. ezzel az spdif kimenettel nemtudok valamit kezdeni, valami ami átalakitja nekem 5.1vagy 2.0 analogga? nincs ehhez ilyen 1-2 ezer forintos kütyü?
-
wassermann
addikt
Az alaplapi hangkártyák nem igazán a minőségükről híresek.
Két dolgot tehetsz:
1. az SPDIF kimenethez vehetsz digitális bemenettel rendelkező aktív hangfalat. Ez a drágább megoldás de van mindenféle (2.1 - 5.1)
2. külső USB-s vagy PCMCIA-s hangkártyát veszel (de vigyázz, mert sajnos ezek között is lehetnek ám olcsó vackok!)
[Szerkesztve] -
mucesz
csendes tag
problémám a következö. egy hete vettem egy chiligreen notebookot, 1.6ghz, widescreen, fullos. csak egy bajom van vele: nagyon gagyin szol a hangkártyája (egyszerüen nem ad mélyet). equalizerrel is szorakoztam eleget de nemlett sokkal jobb. drivert is cseréltem, de u.a. . ennyire xar lenne az integrált realtek ac97e?
viszont van rajta spdif kimenet, ilyet jackdugo szerü. ezzel nemlehet valamit kezdeni? ezt a jelet áttudom alakiteni 2.0 vagy esetleg 5.1 analogra. hol lehet ilyen kütyüt venni mert árlistákon nagyon nemláttam. esetleg külsö usb-s hangkártya? hangkártyát láttam ilyen trustot 5.1et 8000ért? mit csinaljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest