Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Sziasztok!
3 hete vettem egy Asus laptopot. i7, 16GB RAM, RTX 4050, egész pontosan róla van szó. Alapesetben minden szép és jó vele, egy dolgot kivéve.
Viszonylag sűrűn szoktam a gépet hdmi-vel tv-re kötve használni (bizonyos játékokhoz is illetve filmezéshez is). A tv egy egyszerűbb LG okostévé, kb. 5 éves. Viszont az új gépnél amikor a tv-ről visszaváltok a gép kijelzőjére, a kép egy kicsit szaggat, nem fut simán, csak egy újraindítás után. A másik, még furcsább probléma, hogy ilyenkor általában nem működik a touchpad (nem csak nincs bekapcsolva, egyszerűen nem működik). A touchpad 2-3 újraindítás után egyszer csak újra működik, vagy ha eszközkezelőben manuálisan frissítem az illesztőprogramjait és újraindítom a gépet, akkor javul meg. Próbáltam a kijelzők közötti váltást úgy is hogy csak simán kihúzom a hdmi-t, úgy is hogy FN+F8-al váltok, de úgy is, hogy tv-re kötve kapcsolom ki a gépet, kikapcsolt állapotban húzom ki a hdmi-t, és úgy kapcsolom vissza, de mindegyik esetben ugyanúgy előjönnek ezek a hibák, főleg a touchpados probléma.
Tehát alapvetően csak a gépet használva jól működik, ha menet közben rádugom tv-re, ott jól működik, csak a tv-ről gépre visszaváltást nem szereti valamiért. Másik tv-vel/hdmi-vel egyelőre nem tudtam kipróbálni, minden mást, ami az én tudásomba belefér, megpróbáltam.
Mi okozhatja ezt szerintetek? Valamilyen beállítási probléma lehet, vagy a gépnek van gondja? Vagy lehet tv/hdmi hiba? Odáig eljutottam, hogy a gép kijelzője 165Hz, a tv meg csak 60, illetve még a felbontásuk is más (1920x1080 vs. 1920x1200), az apróbb szaggatást gondolom okozhatja ez, de a touchpadra nem kéne hogy ilyen hatása legyen.
Az előző két laptopomat szintén sokat használtam ugyanerre a tv-re rákötve ugyanezzel a kábellel, sosem voltak ilyen problémáim, pedig azok jóval egyszerűbb, kisebb tudású gépek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 13.4" 3K OLED érintő Ultra 7 155H RTX 4050 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Nitro AN515-45 15.6" QHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx