Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petiapó
tag
válasz
_Berci_
üzenetére
Személy szerint én meg vagyok vele elégedve. Nagyon szeretem ezt a kis masinát. 2009ben vettem, és már rögtön utána kapott +2GB RAM-ot, majd 3 évesen egy SSD-t amitől szinte megtáltosodott, és az üzemidő is jelentősen nőtt). Sajna az idő vasfogai kíméletlenek. Pl.: a DVD íróját egyetlen egyszer használtam, aztán évekkel később mikor megint kellett volna már hiába, viszont sokat jártam külföldre, így kikaptam belőle, és annyival is könnyebb volt vinni. A mai világban már különben sem látom értelmét.
Köszi a választ. Akkor lehet összetákolok egy egyszerűbb asztalit (a régi romjaira). Nincs is már szükségem a mobilitásra. Egy éve ki se vittem a lakásból.

Üdv: Petiapo
-
Petiapó
tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5738G laptopom. Nem sok olyan dolog van rajta ami még működik, és most még jött egy újabb betegsége.
Egészen pontosan az a jelenség, hogy bekapcsoláskor elkezd ki-, bekapcsolni a töltés folyamatosan (másodpercenként akár többször is), majd szépen lassan, durván 2-3 perc alatt egyre hosszabb ideig marad úgy a töltésjelzés, végül helyreáll, és akár 2 napig is megy folyamatosan bármilyen "szakadás" nélkül.
Próbáltam akku nélkül, bekapcsolni se lehet. Még egy fél másodpercet se megy a gép. Szóval amíg helyreáll a töltés, az akksival hidalja át az időt.Ez valószínűleg a töltésvezérlő hibája lehet?
Valamint szerintetek hogy készüljek idővel, mennyit mehet még el így, míg teljesen kileheli a lelkét?(előbb utóbb cserés lesz, mert például, ha kettőnél több USB portot használnék, már egyiket se látja, kettőt még igen, DVD is ki lett kapva belőle, a videókártya is makacskodik néha, az akksi is már csak 20-30 perces, és nagyon melegszik is a masina)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx