Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delpo91
csendes tag
válasz
TommyNagz
üzenetére
Gépcserében én is gondolkodtam, csak nem tudom, hogy ki is cserélik-e. És hogy ez hogy működik. Bár ha most megcsinálják és egy félévet-évet még bír akkor már elégedett vagyok utána már talán le tudom cserélni. És az meg hogy fordulhat elő, hogy egy másik videókártyát tesznek bele?
-
Delpo91
csendes tag
válasz
TommyNagz
üzenetére
Úgy ahogy van a Lenovo egy kalap szar. Kollégámnak is Lenovoja van, és idén nyáron neki is most van kint másodjára. Nekem Júniusban meghalt az alaplapja. Egyik este kikapcsoltam másnap már nem tudtam bekapcsolni. Holnap vagy Hétfőn jön a futár és viszi ki. Kíváncsian várom, hogy kicserélik-e.. Januárban lesz még csak két éves pedig. Karbantartom rendszeresen. Vigyázok is rá. Eddig Asus-om volt és egyikkel sem volt semmi probléma. Ismerős és családi környezetben is van több Asus és soha semmilyen probléma nem volt velük. Most már csak azt remélem, hogy még romlik az állapota a vinyónak és kicserélik. Nagyon remélem, hogy nem küldik vissza csere nélkül, mert akkor idegbajt kapnék.
-
Delpo91
csendes tag
válasz
TommyNagz
üzenetére
Lényegtelen már. Holnap jön a futár a gépért.. Már csak 51% a kondíció és van 12 hibás szektor. Lenovos support azt mondta, hogy nem biztos kicserélik.. Megnézte a gépemet távoli asztallal mutattam neki a Sentinelt és mondta, hogy ez is írja, hogy ilyenkor a garanciális csere még nem megvalósítható.. Mondom pedig ez ki lesz cserélve..
-
-
Delpo91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo IdePad B560 Laptop-om, ami Januárban lesz 2 éves. És az alábbi hibaüzenetet kapom tegnap óta:"I/O eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani." Mint előbb említettem tegnap óta jön elő ez a hibaüzenet torrentezéskor. Eleinte csak feltöltésnél, de most már letöltésnél is. Miután a letöltés vagy feltöltés megáll a hibaüzenet miatt a letöltést vagy a feltöltést újra tudom indítani, de percek múlva megint előjön ( bár most lekopogom, egy ideje már nem jött elő a hiba ). Megpróbáltam újratelepíteni a gépet, az sem segített a problémán, gondoltam én naív esetleg, hátha valami szoftveres hiba van. Minden driver a legfrissebb egyébként és Win7 64. Újratelepítés előtt volt még az a jelenség ugyancsak tegnap óta, hogy amikor a mappák között váltogattam akkor megfagyott a számítógép és csak 1-2 perc után lépett be a mappába, de van, hogy egy excel file-t sem tudtam megnyitni, mert hibaüzenettel visszadobta, és csak másodjára tudtam megnyitni. Újratelepítés óta ez a probléma ( egyelőre ) nem jelentkezik. Hard Disk Sentinel szerint 87% a kondíció és 4 szektorhiba van... Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx