- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
válasz
vadkutya01 #12727 üzenetére
Ez a kis sípolás ha jobban terheled a géped-> hangosabb lesz én azt mondanám hogy digitzaj.
-
lovas001
aktív tag
válasz
kreten67 #12679 üzenetére
Értem, Viszont eleinte nem csinálta kb 1 évig. Annó újonan lett vásárolva a gép. Azóta hirtelen belefáradt a munkába és már inkább melegszik, kicsit furcsállanám a dolgot.
Tudom hogy csak egy consumer gép de semely kategóriában nem hinném hogy normális dolog az hogy nem lehet a gép tudását kihasználni. (ráadásul nem is 100% ban terhelem max 70...
-
lovas001
aktív tag
Igen meleget fúj ki a gép magából. a gpu-t visszavettem kb 500 mzh-ra a jelenség ugyan az csak lényegesen lassabban. Lehetséges a hőcsövem volna rossz de akkor gyorsabban felmelegedne az egész talán . Nvidia beállításoknál hol lehet a fan speed et állítani ? (ebben összvisz csak 1 venti van cpu+vga hoz.)
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok!
Már az acer topikba feltettem a kérdésem , de talán ide jobban illik.
Van nekem egy acer 5742g tipusu laposom. i3 380m cpu és gt 540 es vga Az lenne a problémám vele hogy egyes játékok esetében túlmelegszik . Proci 86 fok vga 90 ig is elmegy akár. Ekkor természetesen megvédi magát és throtlingol , Visszaveszi a gpu órajelét kb 380 mhz-ra. Mit lehet ilyenkor tenni hogy ne melegedjen túl? Lehet e driveres probléma vagy ilyesmi? Laptophűtő van alatta illetve friss pasztázás és pormentes a belseje. Hogyha külön külön tesztelem intelburn testl és furmarkal akkor nincs tulmelegedés , proci megáll 80 fok körül vga is 85 nél feljbb nem megy. Játékok pl F1 dirt 2 és egyebeknél viszont 10 perc alatt elkezd kegyetlenül akadni emiatt Előre is köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest