- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorider
csendes tag
válasz
viktorider #11496 üzenetére
a norton bejelzett h a dwm.exe elvileg a nagy processzorhasználat okozója,
a vicces h ahogy én rákerestem ez a win7 es vizualis effektekért felelős, (Abklakok áttűnése stb.) , és miután levettem az effekteket a nullára, a probléma még mindig ugyanugy fennáll ..
(pedig nem a leggyengébb notim van ) -
viktorider
csendes tag
sziasztok !
a következő a problémám : a laptopom látszólag minden komolyabb igénybevétel nélkül is pörgeti a ventit mint az állat, és melegszik is ,ahogy azt a hőmérős program (speedfan) mutatja. nem megy semmi extra, mondjuk netezek. itt jön az érdekes, nyitok egy feladatkezelőt (h megnézzem eszi e vmi nagyon a cpu-t ,ramot) és erre leáll a pörgés szinte rögtön, és a hőmérséklet is visszaesik normál értékre !
ötlet? vírusom van ? -
viktorider
csendes tag
-
viktorider
csendes tag
válasz
kreten67 #11378 üzenetére
köszönöm a temérdek választ. ^^
kreten67 - ha jól gondolom te javítasz laptopokat, mennyi lenne egy ilyen samu ujrapasztázása silverrel ? privátban is irhatod..illetve irtátok hogy kiszáradt a hűtéscsöve
ez mit takar? ilyenkor cserés az egész hűtőmodul ?
(még a hőfokokról, most pl csak a chrome megy 6-8 tab-al , meg egykét apró progi, a prociesszormagokra 80 fokot ir, nekem ez is kicsit soknak tűnik, bár nem idle mód) -
viktorider
csendes tag
válasz
kreten67 #11374 üzenetére
köszönöm a válaszokat , bár kicsit csalódott vagyok
azért gondoltam megtervezik normálisan egy ~250 k -s gép hűtését. nincs akkor semmi egyéb megoldás? nem lehet bele jobb minőségű ventit tenni? ami magasabb fordszámra képes hasonló zaj mellett pl, (gondolom átmérőt nem lehet modositani
) a pasztázás használhat? vagy törődjek bele h ez ennyit tud és vagy tönkremegy egyszer v nem játszok többet
jah és tavaly szeptermberben vettem a gépet , közel újan
-
viktorider
csendes tag
sziasztok !
adott egy samsung NP700Z3A - 14 colos , i5 , NVIDIA GeForce GT 620M
a gondom az lenne h játéknál valami eszméletlen felmelegszik, (külső monitorra van kötve.)
nézegettem progival, 95 fokig felmegy a proc és a videokari. már új kora óta !! tehát nem a kosztól .
( idle módban is átlagon felüli olyan 60-70 fokos)a fő gondom hogy (ha jól gondolom) eléri a maglassulási küszöböt néha játék közben, elkezd szaggatni a cucc, olyan 10-20 másodpercig, majd ujra minden oké.
az egyik kérdés, árt -e ez neki ? a másik, milyen laptophűtőt ajánlotok ami ténylegesen le is viszi a hőfokot? (probáltam már párat de nem okoztak érdemi javulást, fő szempont h csendes legyen ! (meg ne 15 ezer
)
csatolok egy fotót a hőfokokmérésről
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ASUS TUF Gaming F16 (2024) FX607JV gamer laptop
- Acer Aspire Nitro ANV15 , i5 13420H , RTX 4050 6GB , 16GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest