- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
viktorider #11404 üzenetére
Igen javítok,sok esetben át is alakítom a hűtést hatékonyabbra ha a lehetőségek engedik,de én Miskolci vagyok,így célszerű egy egyszerű pasztázást és takarítást olyanra bízni aki környezetedben lakik.
Azért ez a hőcső hiba nem általános probléma az elmúlt 5 évben nem is futottam bele, az a múlthavi 3 darab furcsa véletlen.
Bár lehet hogy korábban átsiklottam egyszer kétszer egy ilyen hiba felett,mert nem tartottam számon ezen hiba létezését.
Könnyű a felismerése,ha egy biztosan jól kivitelezett takarítás és minőségi pasztázás után,a cpu vagy gpu túlzottan magas fokon üzemel miközben a maxon ordító ventilátor relatív hűvös levegőt fúj ki magából ,feltételezhető a hőcső hiba. A hőcső hiba abból adódik, hogy ez nem egy üres rézcső.Van tartalma és ez valahogy kipárolog belőle.Hidegen sűrű zselé szerű anyag,de 100fok környékén folyékony sőt szabadon gyorsan párolog.(szétvágtam egyet és megnéztem) -
Dell XPS
veterán
válasz
Én arra gondoltam, hogy már "gyárilag" sem volt megfelelően pasztázva a chip (nem volt hőelvezetés..), ezért mindenképpen ezzel kellene kezdeni.
-
ati012
őstag
válasz
Én 2e Ft-ért takarítok, Mx2-vel pasztázok. Egyéb javítás mellett ajándék pedig ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest