Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
tserrof77
üzenetére
Kivettem az aksit, levettem az alját, kicsavartam a 2 csavart ami a billentyűzetet tartja, kivettem a billentyűzetet, lehúztam az alaplapról a szalagkábelt, vettettem rá egy pillantást, de nem láttam semmi különöset, majd visszaraktam és összeraktam a gépet. Eredmény:
A töltő port mellett a led villog, és nem kapcsol be a gép. Se aksiról, se töltőről.
Ez mégis mi a ****? -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy hp probook 450 -es gépet, hogy javítsam meg, de nem tudom mit kezdjek vele.
A story valami olyasmi, hogy kis gyermek filmnézés közben ütögette a billentyűzetet, és az azóta nem jó. "V", "H" és space gomb jó, de pl. "K"-val "Á"-t írok.
USB -s billel minden jó.
Szedjem szét, nézzem meg hogy a szalagkábel a helyén van? -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy asus vx2 -es laptopot, hogy javítsam már meg, mert nem ad képet.
Nagyon sokadik bekapcsolásra szokott csak képet adni, de pl. utoljára a biosban akartam nyomni egy resetet, de ahogy beléptem és lapoztam 2 -t elment a kép, és most hiába kapcsolgatom ki-be nem akar vissza jönni. Ilyenkor post screen sincs.
Ötlet? -
anorche1
őstag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Nincs

Viszont a használatiba találtam valamit:
"LCD Icon (F7): Toggles the display panel ON and OFF. (On certain models; stretches the screen area to fill the entire display when using low resolution modes.)
Viszont hiába nyomogatom FN billetyűvel és nélküle, nem történik semmi, pedig a monitor kábeleket is kihúztam. Illetve a LCD/Moinitor Icons (F8): Toggles between the Notebook PC's LCD display and an external monitor in this series: Notebook PC LCD->External Monitor -> Both.
Viszont ezt is hiába nyomogatom, nem történik semmi, se HDMI -vel, se D-SUB -bal
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy Asus VX2 Lamborghini laptopot, hogy csináljam meg. Probléma, hogy nincs kép. A bios képernyő se jön be. Van rajta HDMI, de monitorra dugva se jön be semmi. Ellenben hang az van, mert a windows bejelentkező hangot lejtászó. Mi lehet a gondja? Gpu? De akkor be se kellene kapcsolnia, csak pittyegnie, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bekapcsolt, win is elindult, köszi 
Pyttawrx