- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesman
őstag
válasz
salesman #8981 üzenetére
Üdv!
A probléma megoldódott, az egér volt a hibás. A rossz kábel miatti melegedés(? én erre, vagy hasonlóra tippelek) miatt lekapcsolt az usb port és hiába dugtam rá másikat, nem működött az egér, sőt még egy pendrive sem.
Teljesen hibátlan egérrel, tegnap este óta hibátlanul műxik!Mindenkinek köszönöm a segítségét!
-
salesman
őstag
Üdv mindenkinek!
Adott egy Toshiba Satellite C650-107 noti+ Win7, mely mára elromlott.
2 USB port van, bedugom az egeret, (utána egy másikat) vagy egy pendrive-t 2-3 mp után fény kialszik és nem müxik.
Chip set frissítésen túl vagyok, rendszer-helyreállítás is megvolt, de semmi. 2-3 mp után eldobja.
Valami ötlet?
Elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest