Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pista1235
tag
sziasztok! van egy DELL laptomom és egy érdekes fehér folt jelent meg a kijelzőjén a bal felső sarokban. az az érdekes hogy fekete képen nem látszik csak világosabb képeken jön elő. kicsit mozog benne a képernyő ha megmozgatom akkor a folt nem mozog a képernyővel együtt úgyhogy fogalmam sincs hogy mi lehet
mellékeltem egy képet amiből talán ki lehet venni. szerintetek mi lehet ? előre is köszönöm a segítséget
-
pista1235
tag
sziasztok! van egy Dell laptopom és ha lefuttatom a diagnosztikát akkor a következő hibakódot kapom: 2000-0146
kikerestem itt de nem igazából sikerült megfejtenem hogy mi is ez. maga a gép jól megy semmi baját nem vettem észre, de mégis kiírja ezt. még őszig van gari a gépen, érdemes megcsináltatni vagy hagyjam ha semmi probléma nem jelentkezik?
-
pista1235
tag
Sziasztok! Van egy Inspiron 1545ös gépem és olyan gondom lenne hogy az akkuja már 15 percet se bír ki lassan.Venni akarok bele újat de nem tudom mi tévő legyek.Szerintetek eredetit vagy utángyártottat érdemes venni?Utángyártottal mik a tapasztalatok?Külföldről vett már valaki? http://viewitem.eim.ebay.hu/Genuine-X284G-Battery-For-DELL-Inspiron-1525-1526-1545/310310276146/item ez pl vajon milyen lehet, hogy ilyen olcsó? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
mellékeltem egy képet amiből talán ki lehet venni. szerintetek mi lehet ? előre is köszönöm a segítséget
Pyttawrx