Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McJoker
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Automatice Fn+Num lock-ra gondoltam, ne kérdezd miért.
Mindenesetre köszi! 
-
McJoker
tag
Köszi szépen mindenkinek! Megjavult, Fn nélkül kellett nyomni egy num lockot, azért nem ment, mert mindenképp az Fn társaságában akartam kiiktatni.

-
McJoker
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Összesen 3 db lakatos led van a gépen, az egyikben egy A betű, ezt a caps lock kapcsolja, a másikban két nyíl: le-fel, ezt kapcsolja a num lock, a harmadikban pedig egy 1-es, ezt kb. semmi nem kapcsolja, már mindent végig próbáltam.

-
McJoker
tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535-as gépem, véletlen benyomódott rajta valami, nem tudom mi, a wifi led mellett világít egy lakat, és így csak úgy tudok írni pár betűt: UIOPJKLÉ, ha az Fn gomb nyomva van. Valami tipp, hogy mivel tudnám kikapcsolni? Kb. minden led billentyű parancsára rájöttem már, de erre az egyre nem.Bocsi, hogy ide is beírtam, de marha idegesítő...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre köszi! 

Pyttawrx