Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Semmit nem enged BIOS-ból lelőni, de igazából alig van benne valami. Optikai meghajtó, integrált vga, integrált hang, integrált hálókártya, integrált modem, 3 USB (de semmi nincs rájuk dugva).
Egy normál Chrome, Explorer telepítés sem piszkál semmi olyan hardvert, ami lekapcsolható lenne. A táp rendben van, gyilkolhatom a gépet, ezért nyírtam max. fényerőn, max prociterheléssel, hátha tápellátás vágja le, de nem.
Összesen már majdnem egy napot szívtam fele, legszívesebben kivágnám az ablakon.Szerk.: "Írtad, hogy direkt terhelve nem kapcsol ki, ezért is gondolom, hogy hűtőtisztítással, pasztázással már próbálkoztál. Nekem egy asztali gép csinált ilyet pasztázás előtt. A Burn in test/Prime 95 fokozatos terhelésére nem lőtte le magát, de egy hirtelen defragglerre azonnal offolt."
Nem tisztítottam, pasztáztam, a hűtő meglepően tiszta, szabadon áramlik ki a levegő, a hőmérsékletek teljesen rendben vannak alapon és hosszan terhelve is.
-
zsolesz010
senior tag
Tiszteletem,
Adott egy Compaq nx9010 notebook (DN775A), 2.4-es Celeron procival, 256MB SD rammal, Radeon IGP-345M VGA-val, 30GB-os ATA Toshiba vinyóval, legfrissebb BIOS-szal.
A tünetek: XP nem volt hajlandó települni, csak úgy, ha a telepítő lemez tartalmát felmásoltam a vinyóra, és onnan indítottam a telepítést az i386 mappából. Egyéb esetben a gép a végfelhasználói szerződés képernyő előtt egyszerűen kikapcsolt. Mindig majdnem ugyanott. XP felerőszakolva, de bizonyos programok, műveletek indításánál a gép fogja magát, és mintha elvennék az áramot, kikapcsol. Amivel pl. azonnal elő tudom idézni: Google Chrome offline és online telepítője, Explorer 8 offline és Windows Update-es telepítője, némely Compaq gyári driver önkicsomagolós telepítője (ha másik gépen csomagolom ki, és úgy telepítem utólag, nincs kikapcsolás), 56k-s modem előre kicsomagolt Compaq gyári driver Eszközkezelőből frissítve (Windows Update-ről simán felment).
Vinyó másik gépben tesztelve, ram tesztelve, BIOS beállítások rendben. Akku döglött, de anélkül is megnéztem, nem az zavar be. Full fényerőn, procit teljesen leterhelve semmi baja, tápellátással semmi gond. Hőmérsékletek rendben. Aida64, Total Commander, Windows Update frissítések (Explorer 8 nélkül) gond nélkül felmentek, működnek, a gép megy akár órákig is, de ha olyan program, művelet indulna, ami neki nem tetszik, egyszerűen kikapcsol.
Nem találkoztam még ilyennel, akinek van bármi ötlete, legyen szíves ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx