- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
AnTomySm #578 üzenetére
ha feltelepítette a drivert, akkor ugy kellene megjelennie ahogy írtad: mint egy pendrive!! Ha nem ismeri fel, próbálkozz egy restartal, (ha nem volt még), vagy illesztőprogi frissítéssel! jobb ötletem sajna nincs! én is sokat szenvedtem hasonló dologgal! driver kell neki, ami megfelelő, illetve restart!! akkor el kell h fogadja a kártyát!
-
demars
addikt
válasz
AnTomySm #576 üzenetére
nem szedtem le, nem tudom, h milyen formátumban van fennt a driver... ha nem tett fel semmit sem akkor lehet h máshogyan kell telepíteni!!! én is szívtam ezzel eleget! ugy csináld, h eszközkezelőben rámész arra amihez kell a driver, ott nyomsz egy illesztőprogi frissítést--> nem neten--> saját kézzel adod meg a mappát, h miben keresse (asszem a középsőre kell menni, s ott tallózással adod meg a helyet) Remélem segítettem, s meg tudod csinálni!
Üdv: demarsU.I.: ha azt adták mellé, akkor annakfel kell mennie!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest